Upptäckt ett dolt felHar du upptäckt ett dolt fel i ditt hus.

Denna sida kommer hjälpa dig och bena ut vad som gäller angående dolda fel och hur du kan göra för att underlätta processen mellan dig och säljaren. Det är dock viktigt att ta reda på om det verkligen är ett dolt fel som du har upptäckt, och det måste du göra genom att ta reda på fakta om felet, alltså utreda skadan innan du kontaktar säljaren för det dolda felet. Glöm inte att kontakta ditt eget försäkringsbolag där du har din hemförsäkring så att de också får reda på att det är ett fel i ditt hus.

Eternitplattor

Eternitplattor

Vissa fel är kända när du köper ett hus och därför är inte alla fel i ett hus så kallade dolda fel, vilket kan vara bra att veta innan du kör igång med hela processen, som kan bli lång.

När du köper ett hus

När du köper en villa kan det vara bra att veta vad ett dolt fel är, du kan lära dig detta på denna sidan. Det kan också vara bra att fråga mäklaren om säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring om du t.ex. köper ett hus av ett dödsbo.

När du säljer ett hus

Om du ska sälja ditt hus, dina föräldrars hus eller hjälpa till med en försäljning av ett hus kan det vara bra att fundera igenom om du vill teckna en dolda fel-försäkring. Dolda fel-försäkringar finns till säljaren av ett hus och kan vara en trygghet efter du har sålt din villa. Du får hjälp av professionella personer som dagligen arbetar med dolda fel om du har en dolda fel-försäkring och säljaren har ett anspråk på dig för ett dolt fel.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *