Val av dolda-fel försäkringDet finns inte så många företag som idag kan säga att de kan teckna en dold fel-försäkring. Några bolag finns på marknaden, men som sagt det är få.
Willis är det största försäkringsförmedlingsföretaget på marknaden i Sverige idag och de har genom åren förmedlat väldigt många försäkringar när det gäller förmedlingen av villor i Sverige. WILLIS har i många år använt sig av Chubb, men har på senaste tid bytt till Ikano vilket har förstärkt försäkringen när det gäller försäkringsgivaren.
Anticimex har också en dolda fel försäkring som du kan teckna om du använder dig av någon av Anticimex besiktningsmän när du säljer din villa. ANTICIMEX dolda fel försäkring är nyare på marknaden än Willis men har även den många positiva fördelar och ligger i nuläget snäppet lägre i pris än Willis dolda fel-försäkring.
Att teckna en dolda-fel försäkring till ett besiktningsprotokoll när du säljer en villa kan kännas tryggt, det är dock viktigt att som med alla försäkringar läsa igenom villkoren innan du tecknar din försäkring så att du vet vad det är för försäkring som du faktiskt kommer att ha i 10 år framöver.