Vad kostar en dolda-fel försäkring?Vad kostar en dolda fel försäkring?
I oktober 2015 låg priset hos Anticimex på 6500 kr för en dolda fel försäkring och hos Willis låg priset på 6.625 kr för en nivå 1 försäkring.
Det kommer nog dock hända en hel del på denna marknad då efterfrågan på dessa försäkringar har ökat och det är fler som tecknar dem, då kanske försäkringsbolagen också ser en chans att kunna höja premierna lite och produktutvecklare för att skapa ett ännu bättre tjänst i framtiden.  Man ska dock inte glömma bort att bolag som jobbar med försäkringar självklart också tjänar en hel del pengar och en försäkring täcker inte allt, det är viktigt att vara medveten om när du tecknar din dolda fel försäkring. Som med alla försäkringar finns det personer som är glada och nöjda med sitt försäkringsbolag,  det finns också dem som är otroligt missnöjda med sitt försäkringsbolag. Den stora skaran har ingen åsikt då de sällan behöver använda sig av försäkringen och får Därför bingen chans att tycka till och känna om det var något de var nöjda med. Det är egentligen det som ett försäkringsbolag lever på, att det inte dyker upp problem i alla fastigheter i framtiden och de sätter sina premier efter en kalkylera risk såklart.
För att som sagt, alla försäkringsbolag tjänar pengar eller iallafall är startade för att tjäna pengar. Vissa bolag lyckas och det finns även dem som misslyckas, de är dock ganska få försäkringsbolag som går back årligen.
Ett villkor i dagens dolda fel försäkringar är att de inte utreder eller ersätter dolda fel under 10.000 kr.
Vi reserverar oss för prisändringar och hänvisar till de två bolagens hemsidor och kontaktcenter för exakt prisuppgift och information.